Home | See & Listen | Actueel | Sonos Playbar

Sonos Playbar

[terug]

 

SONOS en See & Listen introduceren de SONOS PLAYBAR. Vul elke kamer met grandioos, HiFi-bioscoopgeluid en stream draadloos alle muziek ter wereld vanaf een eenvoudig te bedienen speler.

Beleef als eerste het nieuwste product van Sonos in deze demonstratie speciaal voor jou. De SONOS PLAYBAR is vanaf nu verkrijgbaar. We laten je tv op een nieuwe manier beleven.

 

Dankzij het negen-luidsprekerontwerp vult PLAYBAR elke kamer met ultra-realistisch geluid voor games en films, enorme golven van live-concertgeluid en streamt hij draadloos alle muziek ter wereld. En dat allemaal uit één eenvoudig te bedienen speler die je hoge-definitie televisie voorziet van HiFi-geluid.

 

See & Listen nodigt je uit om deze nieuwe SONOS PLAYBAR vanaf nu te komen beluisteren.

Je bent van harte welkom.

 

Sonos PLAYBAR is veel meer dan alleen een soundbar.

Het brengt zowel je film- als je muziekbeleving naar een geheel nieuw niveau! Sonos laat je tv op een nieuwe manier beleven. Dankzij het negen-luidsprekerontwerp vult PLAYBAR elke kamer met ultra-realistisch geluid voor games en films en streamt hij draadloos alle muziek ter wereld. En dat allemaal uit één eenvoudig te bedienen speler die je HD tv voorziet van HiFi-geluid. PLAYBAR werkt samen met je huidige Sonos-apparatuur waardoor je een compleet, doordacht en eenvoudig te bedienen draadloos muzieksysteem op de koop toe krijgt – dat is Sonos!

See & Listen | ymake